Osiguranje

U koju god zemlju da pođete, na odmor ili zbog posla, važno je da se osećate sigurno. Neprijatni događaji ne moraju pokvariti Vaše planove. Svaki trenutak putovanja treba da predstavlja uživanje. Važno je da znate da mislimo na Vas. Uz polisu putničkog zdravstvenog osiguranja Kompanije Dunav Osiguranje, pred Vama je bezbrižno putovanje. Polisa putničkog zdravstvenog osiguranja obezbeđuje Vam brzu i valjanu zaštitu od mogućih neprijatnosti u slučaju iznenadne bolesti ili povrede na putovanju.

Korisniku polise Kompanije Dunav Osiguranje za vreme putovanja i boravka u inostranstvu dostupne su asistentske usluge kao i usluge medicinske, opšte pomoći.

Kompanija Dunav Osiguranje, u saradnji sa prestižnom asistentskom kućom APRIL Assistance (bivši CORIS), pruža Vam usluge medicinske asistencije i pokriće neophodnih medicinskih troškova u celom svetu, 24 časa dnevno, 365 dana u godini. Prisustvo APRIL Assistance u preko 200 zemalja na pet kontinenata, kao i mnogobrojni partneri, garancija su da ćete u svakom trenutku, ma gde se nalazili, dobiti najbolju moguću pomoć.

Avionske karte

Prodaja avio karata za sve svetske destinacije.

Button Text